23 myśli na temat “Bułeczki drożdżowe na początek nowego tygodnia [73] Yeast buns for the beginning of the new week

      1. A co to za różnica, tylko tyle ,że domowe lepsze swojskie, tak często to przestaną smakować, że nie wspomnę o nadwadze. a bułeczki ciasto bardzo łatwo nabija zbędne kg, można nie zauważyć kiedy, a otem problemy zdrowotne , bo dużo więcej ludzi choruje z przejadania niż nie dojadania.:))

        Polubione przez 1 osoba

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s